Campingplatsen och servicebyggnader

NYHETER 2015

Nya arrendatorer på  Strandshopen och Butiken

Strandshopen är stället för dig som tröttnat på att ligga still på badhandduken. Hos oss kan du boka några av Sveriges häftigaste vattensporter. Varför inte prova Kawasakis nya vattenskoter av 2015 års modell eller flyg som en fågel och dyk som en delfin på vår Flyboard. I år har vi även vår Hoverboard på plats. Hoverboard är ett måste för dig som gillar brädsporter. En ny variant på den populära upplevelsen Flyboard. Hos oss kan du även hyra Stand Up Paddleboards, lära dig kitesurfa eller gå på vatten i våra Waterballs! Du hittar hela vårt utbud av sommaraktiviteter och upplevelse inklusive priser på vår hemsida www.addwater.seGlöm inte att titta på våra specialerbjudanden bara för dig som besöker Köpingsvik. 
Vi har öppet kl 10-16 alla dagar då solen skiner och det är badväder. I Strandshopen hittar du alla tillbehör för en lyckad dag på stranden! Här finns handdukar, solskydd, t-shirts, shorts, bollar och bollspel och mycket mera!
Välkommen till oss i Strandshopen!

 

Handlar'n Köpingbaden
Arbetet är i full gång med att utveckla butiken och till sommaren kommer ni få se en rad spännande nyheter och roliga händelser. Men för att göra butiken så bra som möjligt söker vi nu efter härliga medarbetare till vårt team! Känner du någon som detta skulle passa eller passar det dig? Ansök redan idag! Platsannonsen finner ni på Handlar'n Saxnäs!
Välkommen till Handlar'n på Köpingbaden!

 

Vi har  lediga säsongsplatser inför 2015. Kontakta oss för information och priser!

Köpingbaden har ca 200 uppställningsplatser för tält, husvagn och husbil.
Campingen är liten och gemytlig och ni har nära till allt vart ni än befinner er på området.

Det finns fyra storleksklasser på campingtomterna, med eller utan el. För att välja bästa platsen för just ert behov så rekommenderar vi att ni ringer oss för en personlig kontakt.

Våra elskåp är EU-anpassade och man behöver därför en EU-adapter för att kunna använda elskåpet. Adapter finns att köpa hos oss i receptionen. Med resevation för att de kan ta slut.

För internetuppkoppling finns bredband Telia Homerun på campingen. Tid per dygn eller vecka finns att köpa i receptionen.

Servicebyggnader

Våra servicebyggnader är belägna bredvid varandra mitt på campingplatsen.
Där finns toaletter, handikapptoalett, duschar, tvättstuga samt kök.
Köket är utrustat med två spisar med ugn, mikrovågsugn och kyl och frys.
Diskstationer både inomhus och utomhus under tak.

Våra duschar är avgiftsbelagda: 5: -/3 min. Vid incheckningen får du ett betalkort som används i duschen.
En tvättmaskin kostar 20 kr i femmor. Vi hjälper gärna till att växla i receptionen.

Hos oss är det inte tillåtet att använda engångsgrillar, vi har dock ett stort antal grillar för utlåning.

Campingkort

Vi på Köpingbadens Camping är medlemmar i SCR, Sveriges Camping- & Stugföretagares Riksorganisation. När du campar hos oss behöver du därför ett giltigtcampingkort. Det är obligatoriskt och kostar endast 150:- för 2015. Som gäst och innehavare av kortet har du tillgång till alla Sveriges campingplatser.

I kortet ingår även olycksfallsförsäkring, SCR:s campingkatalog direkt ner i brevlådan först av alla samt en smidigare incheckning. Du får också tillgång till ett antal rabatter runt om i Sverige. Har du inget campingkort så fixar du lätt det på SCR:s hemsida eller hjälper vi dig att registrera ett kort när du checkar in.